Ole Gunnar Solskjær var skuffet over tapet for Odd. Ole Gunnar Solskjær var skuffet over tapet for Odd. Foto: NTB scanpix

Solskjær: - Vi må innrømme at Odd var bedre enn oss

Solskjær skuffet over Molde-spillernes innsats i første omgang.

SKIEN (Rbnett): Sist var det Molde som kontret Strømsgodset i senk. Mandag fikk Ole Gunnar Solskjær smake sin egen medisin borte mot Odd.

— Jeg synes det var ganske jevnt i første omgang, men de skapte litt mer og spilte litt mer direkte. Så begynte vi andreomgangen litt bedre, før Odd skapte en stor sjanse og kontret inn to mål. Det var skuffende.

- Hvorfor så det ut som Odd-spillerne ville litt mer i denne kampen?

— Vi så litt slitne ut i perioder, det var litt «dødt» i første omgang. Vi kom ofte litt på etterskudd, og duellspillet var skuffende. Vi hadde for lite tempo med ballen. Det er en tøff motstander og det var en varm dag, men vi kam ikke skylde på noe annet enn oss selv.

- Nå har Molde spilt 16 seriekamper i Skien uten å vinne. Statistikken blir stadig styggere?

— Ja, den ser ikke bra ut. Før eller seinere skal vi bryte den, men i dag var ikke den dagen. De tok oss skikkelig fra det 60. til det 70. minutt. Vi må bare holde hånda i været og innrømme at Odd var bedre enn oss. Dette var ikke godt nok, konstaterte Solskjær.

Onsdag starter jobben med å reise seg til lørdagens hjemmekamp mot Brann.

— Først skal vi ha en fin 17. mai. De som er i Molde skal gå i tog og representere MFK, de som har familien sin andre steder i landet får feire der. Så må vi riste av oss denne opplevelsen. Vi har ikke tid til å gå rundt og være sure eller bitre. Det kommer to svært viktige kamper mot Brann og Rosenborg før pausen, sier Ole Gunnar Solskjær.