Gareth Bales rekordovergang fra Tottenham til Real Madrid (verdt rundt 800 millioner kroner) er den mest omtalte overgangen i vinduet som stengte mandag. Flere av storklubbene i Premier League brukte også mye penger på vinduets siste dag, deriblant Arsenal (Mesut Özil) g Manchester United (Marouane Fellaini).

Men det fantes alternativer til å bruke tresifret antall millioner på nye spillere. Den engelske avisen Daily Mailhar plukket ut det de mener er det beste gratislaget, hvor alle de 11 er tilgjengelige som Bosman-spillere.

Er du enig i listen? Er noen av spillerne her aktuelle for ditt lag?

Her er gratislaget.

Keeper

Craig Gordon (30)

Skotten ble Storbritannias dyreste keeper da han gikk til Sunderland for om lag 85 millioner kroner i 2007. Er skadet, men har vært i Udineses og Evertons søkelys. Siste klubb: Sunderland.

Forsvar

Chris Baird (31)

Er ønsket i Harry Redknapps QPR. Siste klubb: Fulham.

William Gallas (36)

Variabel innsats da han spilte i Premier League forrige sesong, men viste i glimt at han fortsatt kan bidra, om enn ikke for toppklubbene. Ble nylig koblet til Crystal Palace. Siste klubb: Tottenham.

Khalid Boulahrouz (31)

Kom til Chelsea i 2006, men ble aldri en suksess der. Skal være ønsket i West Ham. Siste klubb: Sporting.

Anthony Reveillere (33)

Franskmannen med 19 landskamper er kjent som en offensiv back. En overgang til Marseille strandet etter uenighet om lønn. Siste klubb: Lyon.

Midtbane

David Bentley (29)

«Den neste David Beckham» ble aldri det — i alle fall ikke i Totttenham. Har siden vært innom Birmingham og West Ham, som er hans foreløpig siste klubb.

Mohamed Sissoko (28)

Malieren ble nylig frigitt fra Paris Saint-Germain. Var på lån i Fiorentina. Har visstnok blitt koblet til Championship-klubben Reading.

Mahamadou Diarra (32)

Har fem år bak seg i Real Madrid. Den skadete midtbanespilleren spilte 19 ganger for Fulham i forrige sesong, før Martin Jol valgte å la han gå.

Yossi Benayoun (33)

Israeleren spilte et knippe storkamper i Liverpool, men presterte ikke stabilt nok verken der, i Chelsea eller i Arsenal. Også han har blitt koblet til nyopprykkede Crystal Palace.

Angrep

Carlton Cole (29)

Spissen ble ikke enig med West Ham om ny kontrakt i sommer. Skal være ønsket i både Hull og Crystal Palace.

Vincecnzo Iaquinta (33)

Iaquinta er verdensmester i fotball. Etter nesten hele karrieren i Juventus, gikk han på lån til Cesena før han ble frigitt av Juve etter forrige sesong.