TRONDHEIM (adressa.no): Ingen har dratt så mye oppmerksomhet inn til Rosenborg de siste to sesongene som Nicki Bille Nielsen. En del på godt, mest på vondt.

Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i Rosenborg mener dansken er en spiller som har betydd mye for Rosenborg.

— Han har publikumstekke og byr på seg selv. I tillegg er han en fantastisk fin gutt, sier Tove Moe Dyrhaug.Nå kan det bli en offisiell avskjed på Lerkendal i forbindelse med en av de neste kampene.

— Vi ønsker å takke ham skikkelig. Han skal opp til Trondheim og flytte ut fra leiligheten i løpet av de neste to ukene. Om svippturenkolliderer med en av hjemmekampene, kan han få sjansen til å takke fansen. Og de kan takke ham, sier Dyrhaug.

Bud også tidligere

Nicki Bille Nielsen ble solgt til den franske toppserieklubben Évian FCmandag. Franske medier opererer med en prislapp på rundt fire millioner kroner.

Den prisen ønsker ikke Dyrhaug å kommentere.

— Vi er fornøyd. Det har kommet noen bud tidligere, som verken vi eller Bille har vært fornøyde med. Nå er vi det, sier hun.

Over halvparten av draktsalget

Mindre fornøyd er de kanskje i Rosenborgs offisielle supporterbutikk på Lerkendal.

Der har Nicki Bille Nielsen bidratt til en stor del av salget av spillertrøyer.

— Han har bidratt mye. Han er populær, så det er synd at han drar. Siden han kom har vi også solgt bra av Nicki Bille-t-skjortene, sier Hanne Ramstad, som sier at Nicki Bille Nielsen har stått for over 50 prosent av draktsalget.

- Hvilke spillere tar opp arven nå?

— Gamsten er ganske populær, så er det nok han som tar over trykket nå, sier Ramstad.