STARTER: Robinho. PAULO WHITAKER

Brasils stjernegalleri mot Nord-Korea

<p>Sjekk hvem som starter!<br></br></p>

STARTER: Fabiano. PAULO WHITAKER

STARTER: Kaka. PAULO WHITAKER

ADVARER SPILLERNE: Dunga vil at Brasil skal ta Nord-Korea på alvor. Her med keeper Julio Cesar under trening tirsdag. PAULO WHITAKER

Alt om VM får du her:

I kveld spilles den VM-kampen som har størst favoritt før et eneste minutt er spilt: Brasil mot Nord-Korea.

Store favoritter

Søramerikansk artisteri mot kommunistisk trausthet. Et lag som har vunnet VM fem ganger mot et lag som deltar for andre gang. Men Nord-Korea overrasket stort første gang de deltok, og kom helt til kvartfinalen i England i 1966. Ingen tror det kommer til å skje i år, men den brasilianske landslagssjefen Dunga vil ha sitt mannskap skjerpet før kampen. Han stiller med noen av sine største stjerner fra start.

Ifølge BBC Sport starter disse for Brasil (4-2-2-2):

Julio Cesar — Maicon, Lucio, Juan, Michel Bastos - Felipe Melo, Gilberto Silva - Elano, Kaka - Luis Fabiano, Robinho

Nord-Koreas lag er som følger (5-4-1):

Ri Myong-guk-Cha Jong-hyok, Ri Jun-il, Pak Nam-chol, Ri Kwang-chon, Pak Chol-jin,-An Yong-hak, Ji Yun-nam, Mun In-guk, Hong Yong-jo-Jong Tae-se.

- Må respektere motstanderen

- Iblant tror vi at vi er verdens beste lag, men vi må respektere våre motstandere og gi alt for å vinne, sier Dunga ifølge Fotbollskanalen.

Til tross for at han har gode resultater å vise til (vant blant annet prøve-VM i fjor), har Dunga fått mye kritikk i hjemlandet. Lage spiller ikke like underholdene som før, hevdes det.

- Det er jeg klar over. Men vi har scoret over 100 mål, og det kaller jeg kreativt. Vi har et veldig balansert lag, vi har sluppet inn mindre enn 30 mål , sier han.