Trege trøndere får ny sjanse – RBK legger ut restbilletter fredag

Om du har tenkt deg på kamp, men enda ikke har sikret deg billett til returoppgjøret i Champions League-kvalifiseringen, er du prisgitt at sesongkortinnehaverne ikke benytter gjenkjøpsretten.

Publisert:

Celtics Stuart Armstrong og Rosenborgs Jørgen Skjelvik i aksjon i Glasgow. Foto: RUSSELL CHEYNE / Reuters

  • Truls Lereggen
Denne artikkelen er over tre år gammel

På Ticketmaster er det ikke lenger mulig å sikre seg billetter til onsdagens kamp mot skotske Celtic. Rosenborgs gode prestasjon i det første oppgjøret har skapt RBK-feber i fotballhovedstaden. Nesten 11.000 billetter er revet bort mellom kampslutt onsdag kveld og frem til 19-tiden torsdag.

Tove Moe Dyrhaug, daglig leder i RBK, forteller at det fortsatt er håp for de som enda ikke har sikret seg billetter.

– Det ser mer utsolgt ut enn det er. Det er enkeltplasser her og der, og fredag klokken 12 legger vi ut de billettene som sesongkortinnehaverne ikke har kjøpt, sier hun.

Les også

Her begynner Kåre på slagplanen for Celtic-returen

Sesongkortinnehavere har forkjøpsrett på plassene sine. I løpet av dagen hadde cirka 6500 av disse sikret seg billett. Klokken 19.15 var det omtrent 3500 som ikke hadde  benyttet seg av muligheten.

– Men dette er våre mest lojale supportere, og de kan kjøpe billettene frem til klokken 23.59 i kveld, sier Dyrhaug, som ikke tør si noe om hvor mange billetter hun tror blir tilgjengelig i morgen.

Dyrhaug sier at det er lenge siden RBK har opplevd et sånt trøkk på billetter i forbindelse med en kvalifiseringskamp til Europa.

Les også

Onsdag nådde Heinz-Andreas en imponerende milepæl som RBK-supporter

– Det blir stinn brakke, sier Dyrhaug.

Før sesongen hadde Rosenborg kun budsjettert med inntekter fra den første kvalifiseringsrunden, så alle billettinntekter som klubben får, blir regnet som ren bonus.

Hvis Rosenborg slår ut Celtic neste onsdag, venter playoff til mesterligaen. Med seier er klubben uansett garantert spill i Europa utover høsten.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Champions League
  2. Celtic FC
  3. Rosenborg BK