Antonio Rüdiger, N’Golo Kanté og Christian Pulisic sørget for at den ubeseirede rekken fortsetter.

– Dette var imponerende fra start til slutt, oppsummerte TV 2-kommentator Peder Mørtvedt ved fulltid.

Førsteomgang bar preg av et komfortabelt og overlegent Chelsea-lag, som med Rüdigers og Kantés nettkjenninger kunne ta med seg 2–0 inn til pause.

N’Golo Kanté scoret kampens andre mot sine tidligere lagkamerater. Foto: BEN STANSALL / AFP

Ved halvtid så Brendan Rodgers seg nødt til å ta flere taktiske grep, uten at det så ut til å gi all verden effekt.

I stedet så Chelsea og Callum Hudson-Odoi livsfarlige ut hver gang muligheten bød seg. Hudson-Odoi, som nå har fått en rekke kamper fra start grunnet skader i laget, var nære å sette dagens tredje da timen var passert. Marginene var imidlertid med hjemmelaget i den situasjonen.

Jamie Vardy hadde alle sjansers mor til å sende Leicester inn igjen i kampen fem minutter etter, men storscoreren klarte utrolig nok ikke å få headingen fra fem meter mellom stengene.

Det var den største muligheten vertene evnet å skape på serielederne.

I motsatt ende fortsatte gjestene å være farlige. Først kom innbytter Christian Pulisic med et skremmeskudd, så kom uttellingen. 71 minutter var spilt da amerikaneren fikk ballen etter et eminent forarbeid fra Hakim Ziyech, og pirket inn 3–0 - mellom beina på Kasper Schmeichel.

Det ble kampens siste tellende scoring, men langt fra siste gang ballen sang i nettet.

Minuttet etter 3–0 fikk Hudson-Odoi en scoring annullert, før både Christian Pulisic og Reece James også fikk kjenne på flaggets vrede. Alle de tre scoringene så ut til å være underkjent på riktig grunnlag.

Mer skjedde ikke på King Power Stadium. Chelsea-seieren sørger for at klubben nå topper tabellen med 29 poeng.

Et skår i gleden for Chelsea-supporterne ble det likevel. Synet av en skadet Jorginho, som måtte gi seg med skade kvarteret før slutt, var neppe det de ville se. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.