– Jeg er forbannet, sånn er det, sa bordtennisspiller Aida Husic Dahlen til NRK etter at hun tapte den andre kampen i Paralympics onsdag ettermiddag.

Dahlen var åpenbart skuffet og kastet håndkleet to ganger i bakken etter at kampen var over.

Kristiansanderen ledet 2–0 i sett da opphentingen fra kinesiske Huang startet i Tokyo. Wnjuan Huang, som er ranket som nummer seks i verden, tok tre strake sett mot Randesund-utøveren.

Dahlen hadde matchball i siste sett på stillingen 10–9, men klarte ikke utnytte den til sin fordel. Det gjorde motstanderen, som kunne juble for 12–10-seier i det siste settet og 3–2-seier i kampen.

– Jeg følte jeg var på gang. Jeg likte veldig godt at jeg var på og spilte smart, men jeg klarte ikke snu det etter at hun vant tredje sett, sa Dahlen etter kampen.

Dahlen vant sin første kamp i mesterskapet og er allerede klar for kvartfinale, som spilles fredag. Men med tapet i den andra kampen kan veien mot medalje bli tøffere.

Nervøs

Tidligere onsdag spilte Dahlen mot brasilianske Lethicia Lacerda og vant i ren utklassingsstil. Til slutt ble det 3-0 etter settsifrene 11–6, 11–8, 11–5. Oppgjøret var over etter bare 22 minutter.

– Jeg var så nervøs i starten. Jeg slet med å roe nervene, ble litt for ivrig og det ble dårlig kvalitet, sa Dahlen til NRK etter seieren

I et intervju med Fædrelandsvennen like før Paralympics-åpningen uttalte Dahlen at hun føler hun er god nok til å slå alle.

Etter å ha mislyktes i Paralympics både i London og Rio de Janeiro sa hun at hun har utviklet særlig én egenskap hun håper skal bli gull verdt i Tokyo:

– Forskjellen er at jeg er mye sterkere som person enn jeg var den gang, dessuten har jeg blitt bedre taktisk.

Tidligere har 30-åringen vunnet både EM-gull og VM-sølv.