– Vi må være nådeløse med mulighetene, sier Brann-trener Martin Ho.

Sammen med Cecilie Redisch Kvamme møtte Ho pressen i den spanske storbyen. Skjærtorsdag kveld spiller Brann-kvinnene returkamp mot den regjerende Champions League-mesteren på Camp Nou. Det meldes at opp mot tusen bergensere har tatt veien til Barcelona i påsken for å se den avgjørende kvartfinalen.

Utgangspunktet er 2–1 til Barcelona etter kampen i Bergen.

– Jeg er nervøs, men det er jeg før hver kamp. Vi viser at vi respekterer dem, men vi er ikke redd for dem. Vi gleder oss, spesielt på grunn av resultatet vi fikk sist, sier Kvamme som scoret i forrige kamp.

JUBEL: Cecilie Redisch Kvamme scoret mot Barcelona. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Brann-trener Martin Ho fikk spørsmål om hva han tenker om kritikken han fikk fra trenerteamet til Barcelona under ledelse av Jonatan Costas etter forrige kamp. Motstanderen mente Brann spilte forutsigbart.

– Jeg mener vi overrasket dem i første kamp, men det er en stor kompliment. Det viser at vi er konsekvente i vår stil, og det som vi mener er vår sjanse, at vi spiller slik vi vil spille, sier Ho til norsk presse i Barcelona før returen.

– Men vi har noen overraskelser i ermet, som vi kan bruke, legger han til med et smil.

Tror du Brann kan gå videre til semifinale?

SIST KAMP: Barcelona og Ingrid Syrstad Engen (i midten) etter at de slo Brann på Åsane Arena 20. mars. Foto: Paul S. Amundsen / NTB

Barcelona har to norske spillere, Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen, begge spilte mot Brann på Åsane stadion i første kamp. Cecilie Redisch Kvamme gleder seg til å høre støtten fra bergenserne på tribunen torsdag.

– De betyr hele verden for oss. Folk fra Bergen er litt gale, dere komme til å høre dem, sier Kvamme før kampen.