Det ble et surt nederlag for de norske «isbjørnene» en drøy uke før VM-starten i Latvia. I en jevn kamp tok de ledelsen 3-1 i løpet av effektive minutter i midtperioden, men franskmennene slo nådeløst tilbake.

Justin Addamo scoret kampens første mål allerede etter 24 sekunder. Norge våknet, og Michael Haga satte inn 1-1 på et langskudd midtveis i første periode.

I midtperioden scoret Mathias Trettenes etter tre minutter, og vel tre minutter senere assisterte han Andreas Martinsen på 3-1.

Frankrike reduserte ved Charles Bertrand sent i midtperioden, mens Louis Boudon utlignet tidlig i den tredje. Tre minutter før slutt vartet Columbus Blue Jackets-løperen Alexandre Texier opp med litt hockeykunst da han rundlurte Johannes Johannesen og feide inn 4-3-målet som avgjorde kampen.

Norge og Frankrike møtes igjen samme sted lørdag. Det er lagenes siste kamper før VM starter neste helg.