Kelce forteller om den antatte romansen i podcasten «New Heights» som han har sammen med bror og NFL-stjerne Jason Kelce.

– Det som betyr noe, er at det er mitt privatliv. Og jeg vil respektere privatlivene til oss begge. Jeg nyter livet, og jeg nøt virkelig denne helgen. Jeg tror jeg kommer til å holde det til å snakke om sport, sier Kelce i podcasten.

Han erkjenner samtidig at hans privatliv ikke er privat, og at han selv har gjort sitt for å havne i offentlighetens skarpe søkelys.

Taylor Swift dukket søndag kveld opp på tribunen da Kelces Kansas City Chiefs møtte Chicago Bears i NFL. Hun satt sammen med moren til Kelce-brødrene, Donna Kelce. Swift jublet entusiastisk flere ganger. Se video av hendelsen øverst i saken.

– Shoutout til Taylor for å stille opp, det er ganske tøft av henne. Jeg er glad for at jeg fikk gjøre en touchdown for alle Swift-fansen som så på. Hun så fantastisk ut, sier Kelce.

Kelce står imidlertid over å kommentere veldig direkte på ryktene, og noen bekreftelse av forholdet kommer heller ikke. Samtidig, det er ingen tvil om at romansespekulasjonene ikke er tatt ut av løse luften: I podcast-episoden har de blant annet en egen «Spørsmål fra Swifties»-spalte, til ære for deres nye lyttere.

Etter kampen søndag kveld forlot de to stadion sammen, noe som førte til stort engasjement blant fansen i sosiale medier:

– Det var over hele TV-sendingen. Sosiale medier og alle medier tok helt av, sier bror Jason om oppstyret.

Travis Kelce vant Super Bowl med Chiefs i februar mot nettopp storebror Jason og hans Philadelphia Eagles. 33-åringen regnes i NFL som en av de beste i hans posisjon.

Swift er for tiden aktuell med «Eras Tour».

STJERNER: Travis Kelce og Taylor Swift. Foto: AFP/PA