Barmens julebordkommentar skapte oppstyr. Brann avviser festoppladning før skrekktapet.

Kristoffer Barmen snakket om «akevitt og full pakke» i Branns kampoppladning. Det ble det spørsmål av.

Publisert:

0–6: Brann og Kristoffer Barmen hadde en marerittkveld mot Strømsgodset, men etter kampen fikk Barmens julebordkommentar nesten like mye oppmerksomhet som resultatet. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån

Strømsgodset - Brann 6–0

Drammen: Kanskje kan man spøke om at Brann spilte som med promille, eller i alle fall bakrus, etter 0–6-tapet mot Strømsgodset.

Men den slags spøker ble kjørt allerede før kampen, da midtbanespiller Kristoffer Barmen lot seg intervjue av Eurosport og kom inn på å ha spist julemat kvelden før kamp.

Eurosports reporter fulgte opp:

– Dere har vært på julebord?

– Ja da, akevitt og full pakke. Så det ble sent. Men i dag er vi klare for å levere, svarte Barmen.

Det siste gjorde ikke Brann. 0–6-tapet ble fulgt opp med flere intervjuer om julebordintervjuet. På nettet lurte mange supportere på om Barmens uttalelser var spøk eller alvor.

– Det var en spøk fra min side, sier Barmen til VG og flere medier etter kampen.

Situasjonen skal ha vært den at det var julebord på Branns hotell. Barmen skal ha vært blant dem som smakte på maten til julebordgjengerne.

– Bufféen var tatt vekk og det var ikke mer mat til oss, så vi gikk og forsynte oss av julebordgjengens mat ved siden av, sier Barmen til VG.

– Det er helt greit, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen i pressesonen.

Men timingen for spøken, reageres på av flere. Mange tolket også Barmen bokstavelig. TV 2-ekspert Jesper Mathisen var en av mange som tvitret om intervjuet:

Lars Arne Nilsen markerte seg som fersk Brann-trener med å innføre totalforbud mot alkohol i sesong, noe som skapte mye oppmerksomhet og flere disiplinærsaker. Totalforbudet er siden myket opp noe.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Aalesund00000000
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
  • Champions League-kvalifisering