Bruttern har fått Celtic-tips fra Deila

Kåre Ingebrigtsen forhørte seg hos trenerkollegaen.

Publisert: Publisert:

HAR PRATET SAMMEN: RBK-trener Kåre Ingebrigtsen har forhørt seg om Celtic fra nåværende Vålerenga-trener Ronny Deila. Foto: Leikny Havik Skjærseth/ Vegard Wivestad Grøtt, NTB scanpix

Kåre Ingebrigtsen henvendte seg til en trenerkollega da han søkte råd i forkant av Rosenborgs dobbeltkamp mot Celtic.

Ronny Deila er nå trener i Vålerenga, men var Celtic-manager i to sesonger fram til våren 2016. Han vet en del om hva som rører seg i den skotske storklubben.

– Jeg har snakket med Ronny, det har jeg. Jeg har fått litt tips og råd. Samtidig vet jeg at Ronny er en svoren Celtic-supporter, så det er ikke alt han forteller, sier Ingebrigtsen til NTB.

Les også

På vei til Trondheim ble Celtic-stjernen mobbet av rivaliserende fans. Manageren bekymret for sikkerheten.

RIVALER: Ingebrigtsen og Deila etter kampen mellom Vålerenga og Rosenborg på Ullevaal i mai. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Han kjenner også godt til Harald Martin Brattbakk og Vidar Riseth, som begge har spilt i Celtic tidligere. Ingebrigtsen blir spøkefull på spørsmål om han har bedt dem om tips.

– Å snakke med Vidar eller Harald Martin tror jeg ikke er noe poeng i. Da får vi bare gamle historier fra Glasgow, smiler han.

Rosenborg tar imot Celtic til returoppgjøret av mesterligaens 3. kvalifiseringsrunde onsdag kveld. Det endte 0-0 i første kamp i Glasgow.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Kåre Ingebrigtsen
  2. Ronny Deila
  3. Eliteserien
  4. Rosenborg BK
  5. Celtic FC