Liverpool er fire seirer i ligaen fra å vinne sitt første seriegull siden 1990. Søndag kan de ta et nytt stort steg mot gull med tre poeng mot Norwich.

Luis Suárez har en utrolig statistikk mot Norwich.

På de siste fire kampene mot dem har han gitt forsvaret mareritt ved å score hele elleve mål.

I snitt betyr det at det går 32,1 minutter per scoring mot Norwich for angriperen.

— Luis' nivå er helt utrolig. Før jeg kom scoret han tre på Carrow Road og under meg har han scoret tre og fire mot dem. Likevel tenker jeg mer på hva han gjør for laget, sier manageren.

Gullfeber

Det er gullfeber på Merseyside etter en sesong der Liverpool har overrasket de aller fleste.

Laget ble bare nummer sju i fjor, men har vunnet elleve kamper på rad og har et topoengsforsprang på Chelsea fire serierunder før slutt.

Søndag gjester de nedrykkstruede Norwich og det er en klassisk bananskallkamp.

Manager Brendan Rodgers bruker klisjeen om at laget hans skal ta én kamp av gangen.

— Vi ser aldri langt framover. Det er en nøkkel når det gjelder å styre forventninger. Kampene mot Chelsea, Crystal Palace og Newcastle har ingen ting å si nå. Vi må gjøre jobben mot Norwich, sier han.

- De er en trussel

Mens Liverpool virker uslåelige og scorer på bestilling går det meste galt for Norwich for tiden. De sparket Chris Houghton for kort tid siden, og Neil Adams har fått oppgaven med å redde klubben fra nedrykk.

— De endret nylig fasongen på laget. De spilte med en diamant forrige uke og skapte en del sjanser. De har hatt en tøff sesong, men vi skal ikke undervurdere dem. Vi respekterer dem og vet at de er en trussel, sier Rodgers.

Rodgers har rullert lite på laget denne sesongen, men søndag mangler laget minst én nøkkelspiller.

Jordan Henderson er suspendert i tre kamper etter det røde kortet mot Manchester City, mens Daniel Sturridge kjemper for å bli klar etter strekken han pådro seg i samme kamp.

Joe Allen går sannsynligvis inn for Henderson, men dersom Sturridge ikke kan spille kan Rodgers være nødt til å endre på formasjonen.

Marerittavslutning

Norwich-sjef Adams har et mildt sagt tøft program i innspurten. I tillegg til å møte Liverpool, spiller de mot Manchester United (b), Chelsea (b) og Arsenal (h) i sine fire siste kamper.

— Vi har enormt viktige kamper mot veldig tøff motstand og vet at de 32 poengene vi har nå ikke er nok. Det er jeg sikker på. Alle sier vi har den vanskeligste avslutningen, men vi er sikre på at vi vil ta poeng dersom vi forsetter som mot Fulham (0-1-tap) forrige helg, sier Adams. (©NTB/100% Sport)