Bosnia-Hercegovina fikk en lystig start på VM-kvalifiseringen da Liechtenstein ble slått hele 8-1 på bortebane fredag.

Zvjezdan Misimovic åpnet scoringsfesten i Vaduz med to mål. De fleste av Liechtensteins landslag spiller til daglig i lavere divisjoner i Sveits, og klasseforskjellen ble tydelig tidlig.

Spesielt da bosniernes stjernespisser Vedad Ibisevic og Edin Dzeko begynte å finne veien til nettmaskene bak stakkars Peter Jehle. Stuttgarts Ibisevic økte til 4-0, før Manchester City-angriper Dzeko brukte under et minutt av annen omgang på å score sitt første mål.

En redusering fra Liechtenstein Mathias Christen pyntet litt på resultatet for vertene, før Dzeko scoret to nye ganger. Ibisevic fastsatte sluttresultatet til 8-1 sju minutter før full tid.