Med sju kamper igjen å spille mangler Bodø/Glimt bare fire poeng på å være sikret eliteseriespill etter fire år på nest øverste nivå.

Stabæk har fire poeng til gode på Ranheim på 3.-plass, og bærumslaget har en god mulighet til å gjøre oppholdet i 1. divisjon kortest mulig etter nedrykket sist sesong.

Stabæk dominerte 1. omgang mot Follo. Chuma Anene headet inn 1-0 etter 17 minutter, og etter 38 minutter la Fredrik Brustad på til 2-0. Torstein Mjønner sørget for spenning med redusering rett før pause.

Enda mer spenning sørget Stabæks Jørgen Hammer for rett etter pause ved å pådra seg et unødvendig, direkte rødt kort.

Da endret kampen karakter, og mot slutten var Stabæk direkte heldig som unngikk poengtap. Først bommet Follos Fitim Azemi på straffe etter en flott redning av Stabæks sisteskanse Mande Sayouba. På overtid fikk Follos Jens Kristian Skogmo en gigantsjanse, men avslutningen gikk i nettveggen.