— Jeg er overrasket og sjokkert på mange måter. Jeg trodde ikke vi kunne prestere så dårlig, begynte den tidligere Haugesund-treneren å si etter det pinlige nederlaget.

Jönköpings Södra sikret plassen i Allsvenskan etter den overraskende borteseieren.

— Helt klart den kampen som har gjort meg mest skuffet etter at jeg kom hit. Vi hadde veldig lite å by på i form av kvalitet og innstilling, sukket Dempsey.

— Dersom jeg var en kampfikser og så på kamper, hadde jeg sagt at dette laget ikke engang prøvde. Det var slik vi fremsto, men hvorfor aner jeg ikke, fortsatte den tidligere FKH-treneren.

Daryl Smylie og Dzenis Kozica scoret målene foran 6724 tilskuere. Niklas Gunnarsson spilte hele kampen for Djurgården, mens Daniel Berntsen fikk 44 minutter som innbytter.

Kenneth Høie, som legger opp etter sesongen, var ubenyttet reserve. Stian Aasmundsen fikk fem minutter som innhopper for Jönköping. Djurgården ligger på 11.-plass med 34 poeng, ett mer enn Jönköping.

AIK tapte i Göteborg

AIKs gulldrømmer er trolig knust etter 0-1-tapet borte mot IFK Göteborg mandag. Thomas Rogne spilte hele kampen for IFK. Matchvinner ble Elías Már Ómarsson med sin scoring etter 26 minutter.

Malmö FF leder Allsvenskan med 60 poeng etter 27 runder. Fire poeng skiller ned til IFK Göteborg. AIK står med 53 poeng etter tapet mot tabellfirer IFK.

(©NTB)