Som tilskuer så han i 2000 Odd slå Viking 2-1 i cupfinalen.

— Det å spille cupfinale er noe jeg har veldig lyst til. Jeg heiet som en gal fra tribunen da de vant i 2000, sier Jarstein til Aftenbladet.no.

I 2002 satt han på benken da Odd tapte for Vålerenga. Nå vil han gjerne starte en cupfinale, og etter et cupdrama av de sjeldne er drømmen kommet nærmere.

Viking-trener Åge Hareide håper på hjemmekamp i kvartfinalen.

— Vi er videre i cupen, og jeg ser på denne kampen isolert. Nå tror jeg på kvartfinale hjemme, og det blir garantert kjekt for supporterne, som nok kommer til å møte opp for å støtte oss, sier Hareide, og roser spillerne for en fantastisk jobb

Trond Erik Bertelsen laget frisparket som sørget for at Haugesund fikk ta ledelsen 1-0. Etter oppgjøret var han glad for at det ikke ble utslagsgivende.

— Nå har vi tre seirer på rad, og jeg kan ikke huske at det har skjedd så lenge jeg har vært i klubben. Denne seieren gjorde ekstra godt for stoltheten og ga oss en ekstra dose selvtillit.

- Hva ligger bak denne forandringen?

- Vi har fått inn litt mer kultur for at alle står på, og at ingen sniker seg unna. Da er vi et bra lag, sier Bertelsen.