TRONDHEIM: (adressa.no): Mens «alle» før kveldens Premier League-runde snakker om Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjærs hjemkomst til Old Trafford, har Norwich-spiller Alexander Tettey tankene helt andre steder; nemlig spilletid mot Newcastle i kveld, tre måneder etter at han ble operert.

Følg Norwich-Newcastle her fra kl 20.45

— Tidligere enn ventet

Det var etter en smell i ankelen i duell med Cardiffs Frazier Campbell 26. oktober, som førte til operasjon. Etter iherdig opptrening og mange timer uten fotballspill var han tilbake på treningsfeltet 13. januar. Men noen plass i troppen så han ikke for seg med det samme. Derfor var gleden stor da manager Chris Hughton tok han med til kampen mot Hull seks dager senere.

— Det var litt tidlig ja. Jeg hadde ikke regnet med det i hele tatt. Det var snakk om at jeg kanskje skulle få noen minutter, men slik ble det ikke, sier Tettey til adressa.no.

Opptreningen etter skaden karakteriserer han som fantastisk, og alt har gått etter planen.

Ingen reservelagskamp

— Den fysiske formen er ganske bra, men det er klart jeg usikker på hvordan kampformen er. Jeg har spilt internkamper, og føler meg lett og rask. Trenerne er også fornøyde. Men helst skulle jeg hatt en omgang med reservelaget for å kjenne på kampsituasjon. Men det er jo ingen kamper nå for unggutta, så da får jeg bare kaste meg uti det i ligaen, humrer han.

Han ble sittende på benken mot Hull, men i kveld har han stor tro på spilletid.

— Jeg har trent veldig bra de siste dagene, og på treningene før kveldens kamp har jeg vært inne i startelleveren. Det er ikke dermed sagt jeg starter, men at det blir noen minutter håper jeg virkelig, sier han.

Jubel i garderoben

Før kveldens kamp ligger Norwich på 12.plass med 23 poeng, fem poeng over nedrykksplass. Derfor betrakter han seieren over Hull, etter sju kamper uten seier, som uhyre viktig.

— Vi må vinne slike kamper, og betydningen av at vi gjorde det kunne lett sees i garderoben etter kampen. Det var smil og glede som vi sjelden ser, sier Tettey.

- Kveldens kamp da?

— Den blir knalltøff. Newcastle er et meget godt fotball-lag som med seier over oss har heng på topp fire. Men vi har med selvtilliten fra Hull-kampen, så vi kan ta en ny seier hvis vi spiller mot vårt beste, mener Tettey.

Og skulle det skje, vil det være første gang siden de to avslutningskampene sesongen 2012/2013 at Norwich vinner to på rad.