Kamara: - Jeg stiller alltid høye krav til meg selv

Ola Kamara (25) startet jakten på toppscorertittelen med to mål borte mot Bodø/Glimt.

Publisert:
svp://582610?view=fvn
  • Lars Anders Vestad
Denne artikkelen er over fem år gammel

Bodø/Glimt — Molde 1-3

Han leverte så til de grader på kunstgresset på Aspmyra lørdag ettermiddag, men da han skulle dopingtestes etter kampen var det full stopp. Én time og 1,5 liter vann senere hadde han fortsatt ikke klart å presse ut de nødvendige dråpene.

TOMÅLSSCORER: Ola Kamara. Foto: NTB scanpix

— Jeg håper virkelig det kommer noe snart. Når det er sagt, så er det litt enklere å sitte her og vente etter å ha scoret to mål og tatt tre poeng. Det var veldig deilig å slå tilbake i dag, og jeg var skikkelig tent før kampen, sier Kamara til Rbnett.

Nesten hat trick

Han scoret sitt første mål med pannebrasken etter 17 minutter, og fulgte opp med å bredside inn 2-0 et kvartér ut i 2. omgang. 25-åringen fikk flere sjanser til å fullbyrde hattricket utover omgangen, men det ble med de to målene.

— Jeg løp i de riktige rommene da vi spilte mot Odd, men da fikk jeg ikke ballen. I dag bestemte jeg meg for å gjøre det samme og være tålmodig, og da klaffet det. Den tidlige scoringen ga meg selvtillit og driv videre i kampen, sier han.

Sist han spilte i eliteserien scoret han 12 mål på 14 kamper. Han tør ikke love et liknende målsnitt i år, men understreker at han stiller høye forventninger til seg selv.

— Jeg tenker ikke så mye på kravene og forventningene utenfra, men jeg stiller alltid høye krav til meg selv. Når jeg er på banen for Molde skal jeg være farlig hele tiden, og score så mange mål som mulig, sier han.

Mer muskler

I kampen mot Bodø/Glimt jobbet Kamara og spissmakker Tommy Høiland knallhardt på topp for Molde. Tomålsccoreren hevder han er bedre trent enn sist han spilte i eliteserien.

— Jeg er fysisk sterkere og vinner flere dueller nå enn før. Forhåpentligvis blir formen enda bedre utover i sesongen, sier han.

Molde-trener Tor Ole Skullerud gledet seg over måten spillerne slo tilbake på etter det forsmedelige tapet mot Odd i serieåpningen.

— Jeg er glad for at Ola scoret og at Tommy (Høiland) var pigg. Moi scoret også et fantastisk mål, så det var mye å glede seg over, sier han.

— Vi vinner veldig fortjent her i dag og jeg synes vi var gode. Glimt var hvasse i overgangsfasene og kom til litt for mange innlegg, men jeg synes vi kom godt ut av det.

Publisert:

Les også

  1. Kamara-dobbel sikret årets første Molde-seier

svp://582610?view=fvn
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Eliteserien
  2. Bodø/Glimt
  3. Molde FK