TROMSØ/BERGEN: Selv med 120 beintøffe minutter i beina, og tilhørende mental nedtur, tror Johansen at Gutan blir en vrien motstander på Brann stadion søndag.

– Jeg vet at TIL-spillerne er godt trent. Det skal nok gå fint for dem. Jeg tror ikke vi får det enkelt, for å si det slik, sier Remi Johansen til iTromsø.

TIL har langt fra berget plassen, selv om de gjorde jobben i de to hjemmekampene mot Sogndal og Lillestrøm.

– Jeg tror nok vi møter et heltent TIL-lag som er klare til kamp, sier Johansen.

– Jeg har sagt hele veien at jeg tror TIL holder seg til slutt, og det tror jeg ennå. Men de kan godt ta fram det ordentlige finspillet til etter kampen mot oss, legger han til.

– Trenger ikke deppe

Magnus Andersen bommet i straffesparkkonkurransen mot Rosenborgonsdag. Men Remi vet om en enda verre smerte. Han og Saliou Ciss bommeti straffekonken da TIL sensasjonelt tapte cupfinalen for Hødd i 2012.

Magnus Andersen bommet i straffekonkurransen, en bom han kommer til å huske lenge. Foto: Digitalsport

– Klart man blir engasjert når man sitter der og ser på, men Magnus skal ikke deppe for mye. Det skal jeg si til ham når jeg møter ham. Han har ikke bommet i cupfinalen. Dette var en kvartfinale og ingenting å deppe over, trøster Johansen.– Magnus er sterk som en bjørn, både fysisk og mentalt. Han gjør seg stram når han fosser fram, som Isberget pleiere å synge. Det går nok bra.

Jakter tredje medalje

Johansen og Brann jakter 2.-plassen i årets eliteserie. Han kan dermed ta sin tredje seriemedalje i karrieren (Bronse i 2010 og sølv i 2011 med TIL).

– Det hadde vært utrolig artig å ta medalje med Brann, spesielt når du tenker på forutsetningene før sesongen (nyopprykket klubb som mange eksperter spådde kom til å havne i bunnstriden, journ.anm.).

Johansen har riktignok bare startet tre kamper og fått syv innhopp i årets eliteserie. Spørsmålet er om han må vurdere fremtiden sin i bergensklubben etter sesongslutt?

– I fotballen er det så enkelt at man har kontrakter å forholde seg til, og det samme gjør jeg. Herregud, jeg trives godt i klubben. Det har vært lite spilletid, men jeg har ikke gjort opp noen tanker om å vurdere fremtiden her, fastslår Johansen.