Det kokte over for Napoli-trener Maurizio Sarri da laget røk ut av den italienske cupen mot Inter. – Sarri er både rasist og homofob, sa en sjokkert Inter-trener Roberto Mancini.

Trenerne barket sammen på sidelinjen på overtid. Mancini ble bortvist etter tumultene, som angivelig oppsto da fjerdedommeren ved en feil indikerte at det var lagt til ni minutters tillegg. Napoli hadde kort tid før fått Dries Mertens utvist for skuespill i 16-metersfeltet.

Etter kampen gikk Mancini rett bort til Rai Sport og forklarte hvorfor han hadde mistet besinnelsen.

FÅR KRITIKK: Napoli-sjef Maurizio Sarri. Foto: Reuters

— Sarri er en rasist. Folk som han bør bli kastet ut av fotballen. Jeg spurte fjerdedommeren hvorfor det ble lagt til fem minutter. Sarri reiste seg og skrek «at jeg var homo». Jeg ville ha vært stolt om jeg var det, sa en sjokkert Mancini til Italias svar på NRK.- Jeg er ikke interessert i å snakke om kampen. At en 60-åring kan oppføre seg slik er en skam, freste Mancini videre.

Mancini oppsøkte Sarri etter kampen. Da beklaget Napoli-treneren det han hadde sagt.

— Jeg vil at han skal skamme seg over det han sa. Dersom noen i England hadde sagt noe slik, ville de ikke engang fått satt foten sin langs sidelinjen, sa Inter-treneren.

Han så ikke at Adem Ljajic satte inn 2-0 til Inter på overtid. Stevan Jovetic hadde ordnet 1-0 tidligere i kampen.

(©NTB)