MOLDE (Rbnett): Den tidligere Molde-spilleren Øyvind Hoås var i praksis klar for MFK igjen før seriestart i 2012, men valgte til slutt å bli i Sarpsborg. Kontrakten går ut eter årets sesong, men etter det Romsdals Budstikke erfarer står han ikke på lista til Molde når vinduet åpner.

– Vi har ikke snakket med Hoås nå. Men han er en god spiller som det er vanskelig å forsvare seg mot. Nå er han frisk igjen etter skade og vi skal passe på ham lørdag. Han skal få kjørt seg. Jeg tror han må springe mye etter ballen på Aker stadion, smiler Solskjær foran morgendagens møte mellom lagene.

Første uten Eikrem

Spillemessig fikk MFK en opptur i andre omgang mot Vålerenga. Men triumfen ble spolert av to unødvendige baklengsmål.

– Mot Sarpsborg må vi forsvare oss mye bedre enn vi gjorde på Ullevaal. Dette er en viktig kamp for oss. Den første etter Magnus. Noen får flere sjanser framover. Og jeg er spent på hvem som viser at de fortjener plassen, og hvordan vi som lag takler at en sentral mann er borte, sier Solskjær til Romsdals Budstikke.

Rindarøy klar

Tomrommet etter Eikrem kan fylles på flere måter. Etzaz Hussain og Daniel Berg Hestad er opplagte valg sentralt, mens Emmanuel Ekpo også kan bekle andre posisjoner. Magne Hoseth er fortsatt småskadet.

– Eirik Hestad er også snart tilbake etter skade, og han har jeg lyst til å se på banen snart, sier Solskjær.

PS: Knut Olav Rindarøy Rindarøy har trent de tre siste dagene og er aktuell for en plass i startoppstillinga.