Stjernen nærmer seg sluttspillplass etter å ha satt lokalrival Sparta på plass med 4-2 søndag. I de resterende eliteseriekampene i ishockey ble det målfest.

Stjernen er bare tre poeng bak Rosenborg og den siste sluttspillplassen etter en meget sterk seier mot nabo og erkerival Sparta Sarpsborg.

Det ble et tett og spennende oppgjør i Stjernehallen, og kampen ble ikke avgjort før det gjensto 15 sekunder. Da punkterte Tomas Sinisalo kampen ved å fastsette resultatet til 4-2 i tomt mål.

Bare drøye to minutter tidligere hadde Andreas Heier gitt hjemmelaget ledelsen med 3-2. Lørenskog sto for en meget sterk prestasjon da Frisk Asker ble slått hele 8-3 på bortebane.

Det sto 2-2 etter første periode, men etter de første 20 minuttene var det aldri noen tvil om hvem som skulle ta poengene. James Sixsmith ble dagens mann for bortelaget med tre mål og én assist. I tillegg hadde Wacey Rabbit fire assist.

På Hamar avgjorde hjemmelaget med en frenetisk første periode der Storhamar satte hele fem pucker i nettet.

Joakim Jensen slo til med to mål og to assist, mens veteranene Mads Hansen og Pål Johnsen hadde henholdsvis tre og to målgivende. Kampen endte til slutt 7-2.

Også Lillehammers supportere fikk mye å juble for da bunnlaget Tønsberg fikk hockeyleksjon med 8-1. Laget hadde hele sju forskjellige målscorere. Dag Morten Wehn hadde to mål og én assist.

Med seieren styrket Lillehammer grepet om tredjeplassen i eliteserien.

Lørenskog ville uten poengstraffen på 20 poeng vært rett bak tetduoen, men laget fortsetter å nærme seg topplagene etter meget sterke resultater den siste tiden. (©NTB)