Se videoklipp i vinduet ovenfor

Det var bare spilt 14 minutter da Iniesta ble båret av banen. Med tårer i øynene holdt midtbaneveteranen seg til kneet.

Iniesta ble skadd etter en stygg takling fra Enzo Perez, som utrolig nok slapp unna ustraffet til Barcelona-trener Luis Enriques store irritasjon.

Barcelonabekreftetsent lørdag kveld at de første testene viser at Iniesta har pådratt seg en leddbåndsskade. Ifølge storklubben vil han være ute i opptil åtte uker.

– Vi vil savne ham mye og håper han kommer tilbake som fort som mulig, sier lagkamerat Sergio Busquets.

Barcelona har slitt med skader denne sesongen. Lionel Messi er nylig kommet tilbake etter nesten en måned på sidelinjen.

To mål av Lionel Messi klatret til topps før utfordrernes kamper denne runden.

I 4-0-seieren mot Manchester City i midtuken forsvant både Gerard Pique og Jordi Alba ut med skader. Det er uklart hvor lenge Iniesta er ute av spill, men det vil gå måneder før 32-åringen er tilbake igjen.Messi scoret på straffe fire minutter på overtid og sørget for at Barcelona vant 3-2 borte mot Valencia. Argentineren ordnet 1-0 før Munir og Rodrigo snudde til Valencia-ledelse. Luis Suárez utlignet til 2-2 før Messi berget seieren.

Da kokte det over for Valencia-fansen, som pepret bortelagets spillere med diverse gjenstander.

Det var Suárez som tvang fram straffesparket som avgjorde kampen. (©NTB)