Lørdag tapte storlaget 0-2 hjemme mot Fiorentina. Dermed har Milan tapt hele 5 av 11 kamper i Serie A denne sesongen. Opp til serieleder Roma skiller hele 18 poeng.

Kriserammede Milan fikk ingen god opptakt til tirsdagens Champions League-duell mot Barcelona på Camp Nou. Fiorentina manglet en rekke spillere, deriblant Mario Gómez, David Pizarro og Josip Ilicic. Det hindret ikke borteseier i Milano.

Juan Vargas ordnet 1-0 med et frispark etter 27 minutter. Ballen gikk via Milans Ali Sulley Muntari og i mål. Borja Valero doblet ledelsen etter 73 minutter.

Milan-stjernen Mario Balotelli fikk igjen uønsket oppmerksomhet. Han forsøkte blant annet å filme seg til straffespark. Reprisene viste at spissen i stedet sparket etter Fiorentinas Manuel Pasqual. Balotelli fikk gult kort da han dyttet Fiorentina-keeper Neto i ryggen. Dermed må angriperen stå over kampen mot Chievo.

Setter press på Roma

Napoli måtte nøye seg med 2-1 hjemme mot Catania. José Callejon og Marek Hamsik ordnet tomålsledelse før halvspilt 1. omgang, mens Lucas Castro reduserte etter 25 minutter.

Serietoer Napoli burde scoret flere mål, men verken Gonzalo Higuaín, Hamsik eller Raúl Albiol maktet å øke ledelsen.

Napoli, som har 28 poeng, ligger to poeng bak serieleder Roma, som først spiller sin kamp mot Torino (b) søndag.

Juventus har også 28 poeng etter 1-0-seieren i Parma tidligere lørdag.