REAL MADRID-MÁLAGA 3-1

Real Madrid tok tre poeng med 3-1 over Malaga, men måtte se både Gareth Bale og Luka Modric forlate banen med skader få dager før kvartfinalen i mesterligaen.

Etter at Barcelona vant tidligere lørdag var Real Madrid avhengig av tre poeng for å holde følge i kampen om seriemesterskapet. Det ble seier, men trolig til en høy pris.

For onsdag venter et nytt byderby mot Atlético Madrid i mesterligaen, etter 0-0 i første kamp. Det er naturligis en avgjørende kamp i Real Madrids forsøk på å bli det første laget som vinner mesterligaen to år på rad.

Skadeplagede Luka Modric måtte hjelpes av banen under kampen mot Málaga. Foto: REUTERS

Mot Atlético kan man bli nødt til å klare seg uten både Bale og Modric, selv om Real Madrid-trener Carlo Ancelotti etter kampen nektet å avskrive muligheten for at én eller begge kan spille mot Atlético.— Vi vil evaluere skadene de neste dagene. Man kan ikke si noe. De er ikke fullstendig utelukket, sier Ancelotti etter kampen ifølge sportsavisen AS.

Bale ble byttet ut med en leggskade allerede etter fem minutter. Modric gikk av i annen omgang etter å ha fått en smell i kneet i en duell.

I tillegg mistet Karim Benzema Málaga-kampen med skaden han pådro seg i den første kampen mot Atlético. Det er uklart om Benzema blir klar til returoppgjøret.

Ronaldo med straffebom

De tre poengene kom til tross for at Cristiano Ronaldo satte et straffespark i stolpen. Da hadde Sergio Ramos allerede gitt laget ledelsen. James Rodríguez satte inn 2-0 like etter Ronaldos miss.

Carlo Ancelotti sliter med et skadeplaget mannskap. Foto: REUTERS

Med 20 minutter igjen å spille skapte Juanmi spenning da han reduserte, men det ble med håpet for gjestene. For på overtid rettet Ronaldo opp for straffemissen ved å sette inn 3-1-målet.Dermed er Real Madrid kun to poeng bak Barcelona i kampen om ligagullet.

— Jeg tror det avgjøres i siste serierunde, sier Ancelotti.

— Vi håper å kunne holde ligaen «i live». Begge to (Real Madrid og Barcelona, journ. anm.) har igjen vanskelige kamper og alle spiller mange kamper for tiden, sier Ancelotti.