Presset på Ronny Deila er skyhøyt. Presset på Ronny Deila er skyhøyt. Foto: Reuters

Hardt presset Deila: - Situasjonen er kritisk

Celtic-fansen piper på Ronny Deila, men nordmannen frykter ikke å få sparken.

Etter skuffende uavgjortresultater mot Hamilton og Dundee er Celtic bare fire poeng foran serietoer Aberdeen. Hjemmefansen buet på eget lag etter 0-0 mot Dundee onsdag.

– Jeg frykter ingenting, men jeg er klar over situasjonen vi befinner oss i, og den er kritisk. Ingen kjenner mer på det enn meg, sier Deila ifølge den skotske avisen Daily Record fredag.

Celtic skuffet i Europa, men kan fortsatt vinne «The Double». Søndag får Glasgow-klubben besøk av Morton i kvartfinalen av den skotske FA-cupen. Da forventes seier, helst med mange mål.

— Jeg kan snu dette

Deila hevder hardnakket at han ikke frykter å få sparken, halvannet år etter at han overtok som Celtic-manager.

– Jeg tror at jeg kan snu dette og få oss inn på rett spor, og det jobber jeg for hver eneste dag, sier den tidligere Strømsgodset-treneren.

– Dere i media snakker alltid om resultatene. Jeg ser på selve utførelsen, og den er ikke god nok akkurat nå. Vi vet at dersom vi spiller opp mot vårt beste er det vanskelig å slå oss. Jeg tror på det jeg holder på med. Dette laget har spilt veldig bra under meg, fortsetter Deila.

Aberdeen jakter sitt første mesterskap siden Alex Ferguson var sjef i 1985. – Jeg er ikke overrasket over Aberdeen, for det er et godt lag, sier Ronny Deila.