Aram Khalili sørget for to scoringer og var stadig en trussel for Follo-forsvaret. Foto: Svein Hagen

Bryne gikk rett i strupen på Follo, det var helt tydelig at hjemmelaget ønsket en tidlig scoring i kampen. Men selv om de hadde ballen mye, så stoppet det nærmest opp i Follos forsvarsmur det første kvarteret.

Etter 16 minutter klarte Aram Khalili å krangle ballen til seg inne i straffefeltet. Han gjorde ingen feil og sendte Bryne i ledelsen. Men det var ikke spilt mer enn et snaut minutt før det ble balanse i regnskapet. Fitim Azemi fikk tid og rom til å sikte inn sitt skudd, som han klistret like oppe i hjørnet.

— Det er slike scoringer jeg blir ganske irritert over. Her tar vi en fortjent ledelse, for så å sovne det neste minuttet. En slik sløvhet er helt utilgivelig, mener Bryne-trener Gaute Larsen.

Breimyr scoret

Bare et par minutter etter utligningen var hjemmelaget og Henrik Breimyr svært nære med å ta ledelsen igjen, men hans heading etter corner gikk dessverre i stangen og ut.

Like etter var det Skartun sin tur til å forsøke seg, men hans knallharde heading strøk på oversiden av tverrliggeren. Det gjorde det derimot ikke for Henrik Breimyr da han fikk tid til å stille inn kanonen. Ballen for formelig som et prosjektil inn i nettmaskene.

Follo var også med på notene i den underholdene førsteomgangene, og etter en snau halvtime hadde de en stor sjanse uten at det ble scoring av det. I løpet av de siste minuttene av den første omgangen hadde faktisk hjemmelaget to baller til som traff stengene.

Bryne svarte raskt

Den andre omgangen var ikke spilt mer enn to minutter før gjestene nok en gang utlignet. Fredrik Levorstad skjøt knallhardt helt nede ved stolperoten, helt utagbart for Anders Kristiansen.

Kvarteret ut i omgangen var det Esben Ertzeid sin tur til å sende Bryne i ledelsen nok en gang. Elegant styrte han inn et hjørnespark fra Vegar Landro. I løpet av de neste fem minuttene hadde Follo et skudd i tverrliggerne, Oddbjørn Skartun bommet alene med keeper og Follo nok en stor mulighet. Det er helt tydelig at det er to lag som jakter flere mål i dette oppgjøret.

Khalili scoret igjen

Etter 74 minutter scoret Aram Khalili sitt andre mål for dagen. Han styrte bare et skuddforsøk fra Aleksander Midtsian videre inn i målet. Helt fortjent at hjemmelaget var i ferd med å punktere dette oppgjøret. Det var nemlig Bryne som har hatt de aller fleste sjansene i denne kampen, selv om Follo jevnt og trutt kommer på farlige visitter.

Minuttet før ordinær spilletid er ute sørger Fitim Azemi for ekstra spenning i kampen. Nærmest fra død vinkel satte han ballen inn i nettmaskene. Men det er god grunn til å stille spørsmål med forsvarsarbeidet ved den scoringen.

Med seier i kveldens kamp så klarte Bryne omsider å snu en vond trend, hvor de har bare har tatt ett poeng på de siste fire kampene.