Bislett stadion (aftenposten.no): 1,90 meter holdt til fjerdepass for trønderjenta på Bislett. I intervjusonen en stund etter at konkurransen var over, smilte hun og var positiv. Men i sekundene etter at lista datt ned fra sin posisjon bare fem centimeter under tometersgrensen, var hun veldig irritert.

— Jeg skulle så gjerne gått over. De gikk rett fra 1,90 og opp til 1,95 meter. Det var synd, men samtidig er det god trening for meg. Jeg må bare bli tøffere i hodet, sier Angelsen.

Både på 1,80m, 1,85m og 1,90m spratt hun greit over. Men så ble det tre strake riv for 24-åringen.

— Jeg vet det er teit av meg, men jeg skylder litt på sola i dag. Jeg så ikke hvor jeg satsa. For meg hadde det passa bedre med regn, sa hun og smilte godt, samtidig som hun la til at tilløpet skal sitte så godt at det ikke gjør noe om solstrålene blir litt blendene.

Tror på stor sesong

Det var iallfall ikke viljen det skulle stå på for Angelsen. Faktisk ble den heller litt for stor. I det tredje forsøket på 1,95 ble farten så stor at det gikk ut over det tekniske.

EM i Zurich i midten av august er sesongens store mål.

For to år siden overrasket hun alle med sølvmedalje i Helsingfors. Da hoppet hun 1,97 meter, noe som fortsatt er hennes personlige rekord.

— Jeg gleder meg veldig til sesongen, for følelsen er veldig god. Helt ærlig, så har jeg aldri vært i bedre form enn jeg er nå. Det er fortsatt mye å gå på teknisk.