West Ham bekrefter på hjemmesiden sin at de har hentet Papa Bouba Diop . Senegaleseren kommer gratis etter at kontrakten med den greske klubben AEK Aten gikk ut etter forrige sesong.

33-åringen, som har en fortid i Fulham og Portsmouth har signert en ettårskontrakt med London-klubben, med muligheter til å forlenge avtalen i 12 måneder. Han blir Sam Allardyces niende signering i sommer.

Modric blir

Med Diop på plass tar det trolig ikke lang tid før Scott Parker blir klar for Tottenham. Midtbanespilleren har levert inn et skriftlig overgangsønske, og på klubbens hjemmeside takker han for fire fine år i klubben.

– Både manageren og styret har forsøkt å overbevise meg til å bli i klubben, men på dette stadiet i karrieren min må jeg spille i Premier League. Spesielt med tanke på at jeg også er på landslaget. Jeg håper supporterne vil forstå og respektere min avgjørelse, og jeg ønsker klubben lykke til i kampen om opprykk denne sesongen, sier Parker.

(Artikkelen fortsetter)

Tidligere West Ham-manager Harry Redknapp er fast bestemt på å beholde Luka Modric. (Foto: Scanpix)

Ifølge avisen The Telegraph sier Tottenham-manager Harry Redknapp at de er veldig, veldig nær ved å fullføre overgangen til Parker. Han påpeker samtidig at han ikke har noen planer om å selge sin kroatiske midtbanejuvel Luka Modric.

To som imidlertid er på vei vekk er Peter Crouch og Alan Hutton. Førstnevnte går trolig til Sunderland, mens Hutton kobles til Aston Villa.