3. kamp: New York Rangers – Pittsburgh Penguins 1-3 (0-0, 1-1, 0-2), sammenlagt 1-2

Se høydepunkter fra kampen i vinduet ovenfor

New York Rangers tok ledelsen mot Pittsburgh Penguins i tredje kamp i NHL-sluttspillet, men gjestene vendte til 3-1-seier. Dermed ligger Mats Zuccarellos lag under 1-2 i best av sju-serien.

Rangers gikk til oppgjøret med offensiv innstilling etter å ha utlignet til 1-1 med seier i andre kamp i Pittsburgh. Og etter en målløs førsteperiode, løsnet det for vertene tidlig i den andre. Rick Nash scoret på pasning fra Kevin Klein og sendte Rangers-fansen i ekstase.

På tampen av midtperioden kom Rangers i trøbbel i undertall. Penguins-kaptein Sidney Crosby scoret og sørget dermed for at lagene var like langt før den avgjørende perioden.

TAP: Mats Zuccarello og Rangers tapte mot Pittsburgh Penguins i natt. Foto: NTB scanpix

Der tok det drøyt fire minutter før Matt Cullen sendte Penguins i føringen. Seieren ble trygget av Kris Letang i åpent mål like før slutt.— I dag spiller vi ikke helt som vi skal. Vi spiller bra i første periode, men gjør for enkle feil og gir bort for enkle pucker. Vi må vise mer desperasjon. Dette var ikke vår beste kamp, sa Zuccarello til Nettavisen etter kampen.

Resultatet betyr at Penguins har skaffet seg en betydelig fordel i sluttspillserien, men Rangers har langt fra gitt opp. For to år siden snudde laget 1-3 til 4-3-seier mot nettopp Penguins.

— Vi vet at det er sluttspill, og alt kan skje. Det er bare 1-2, så det er ikke noe å tenke på. Dette er ingen krise. Neste kamp blir en nøkkelkamp, men uansett hva som skjer, har vi en sjanse, sa Zuccarello.

Nordmannen tok ingen målpoeng i tirsdagens kamp. Han spilte 19.22 minutter, mest av Rangers' offensive spillere. (©NTB)