I løpet av uken skal Viking-ledelsen i møte med Benjamin Sulimani og hans agent. Østerrikeren, som nylig var på prøvespill i Viking, og fikk 65 minutter i treningskampen mot Lyngdal 14. juni, etterlot seg et positivt inntrykk. Etter det Aftenbladet kjenner til, vil angriperen bli forespeilet et kontraktsforslag på møtet. Sulimani står uten klubb etter at han forlot Admira Wacker etter forrige sesong.

— Sulimani har gjort det bra. Vi hentet ham hit for å danne oss et bilde av ham som spiller. Han har vist at han er en god fotballspiller, sa Kjell Jonevret til Aftenbladet forrige uke.

I løpet av de tre siste sesongene laget Sulimani 19 mål på 34 kamper for Admira Wacker. Den østerrikske klubben tilbød ham ny kontrakt, men likte dårlig at 24-åringen valgte å drøye med avgjørelsen.

Viking har vært klare på at de ønsker seg en offensiv forsterkning i sommer. Sånn sett kan Sulimani være et godt alternativ for Stavanger-klubben.

— Det har vært et veldig trivelig bekjentskap. Likevel kan det nok drøye litt før vi tar en endelig avgjørelse. Det er også andre hensyn enn bare de sportslige. Det er en del ting rundt som også skal stemme. Dessuten åpner ikke overgangsvinduet før 15. juli. Vi har det ikke veldig travelt, men det er ingen tvil om at Sulimani er en kjekk mann å ha på trening, sa Jonevret.