1. TIL må bruke landslagspausen godt

På en knapp uke har TIL spilt om årets seks første eliteseriepoeng. Det har gitt to poeng — egentlig bare ett poeng bak "skjema" til en god sesong midt på tabellen.

Det er altså overhodet ingen krise.

Nå går TIL nærmest inn i en forlengelse av sesongforberedelsene, med 16 dager fra Start-kampen til neste oppgave borte mot Odd 3. april.

Da begynner virkelig alvoret. Og laget må ha satt seg. For det skal spilles om 33 poeng på 56 dager frem til 29. mai.

2. Ungguttene kan få sjansen

Knapt en eneste kvalifisert målsjanse hjemme mot Start er alarmerende dårlig — uansett værforhold.

Bård Flovik erkjente etter kampen at laguttaket kan diskuteres.

Fjorårets to offensive kometer, Mikael Norø Ingebrigtsen og Runar Espejord, vil trolig være høyaktuell for å gå inn på laget etter landslagspausen.

Men da må de vise mer enn de gjorde under sine korte innhopp mot Start, en kamp hvor TIL mistet fasongen etterhvert.

3. Vinterkjøpene har kommet skjevt ut

15 spillere har vært på banen for TIL så langt i årets sesong. Men av vinterens syv signeringer, har kun to spillere spilt foreløpig.

Sofien Moussa venter på spilletillatelse, Christer Johnsgård er opptatt med NRK-jobbing og Morten Gamst Pedersen har brukt sesongoppkjøringen på å bli skadefri.

Jens Jacobsson og keeper Filip Loncaric er foreløpig rett og slett ute i kulden.

Thomas Lehne Olsen har blitt byttet ut i begge de to første kampene og venter på sin første scoring. Kun Aron Sigurdarson har fått en positiv start på sine første uker som TIL-spiller.

Til kampen mot Odd må noen spørsmålstegn fjernes og flere av de ferske guttene melde seg på.

4. Magnar viser muskler — endelig

Magnar Ødegaard spilte samtlige eliteseriekamper for TIL i fjor, men måtte tåle mye kritikk for sin rolle da baklengsmålene rant inn for "Gutan" i 2015. I innledningen av årets sesong har midtstopperen fremstått på en helt annen måte - solid og med pondus i duellene. Mot Start dekket han nesten to posisjoner i backrekka for en offensiv Norbye.

Før sesongen trodde mange at Jostein Gundersen kunne danke ut Ødegaard. Unggutten banker hardt på døra, men akkurat nå er Magnar blitt "bankers".

Som alternativ både på høyreback og midtstopper vil det nok uansett bli mange sjanser for Gundersen i år.

5. Flomlysfotball er best på høsten

Eller sagt mer direkte — norsk fotball i mars er bånn!

Med gi-bort-billetter og sesongkort klarte TIL å registrere 4.241 tilskuere i gårdagens gjesp av en 0-0-kamp. På sosiale medier ble kampen kalt av parodi av sjokkerte tv-seere i sør.

Snøforholdene hjalp ikke TIL. Ei heller i oppladningen til kampen, hvor "Gutan" måtte nøye seg to veldig korte økter onsdag og torsdag i kampen mot Kong Vinter. Det ga lite "punch" og trykk mot Start.

I Sverige starter sesongen første helgen i april, og avsluttes første helgen i november - som i Norge. Det bør være mulig å få til her også. Spill om så fotball en uke eller to til i november. Men gi oss fotballfri i mars.