KRISTIANSAND : — Jeg jobbet i hele går med å forberede kampen mot Strømsgodset, men etter at jeg kom hjem kom tanken på å eventuelt gi seg snikende. Det ble etterhvert en prosess med de på hjemmebane, og til slutt så følte jeg at armslaget var for lite til å lykkes i Start , sier Tørum.

Tung måned

Han innrømmer samtidig at han, dersom noen hadde spurt han, hadde sagt at han var supermotivert til å fortsette for et døgn siden.

- Men nå har jeg falt ned på en annen konklusjon.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at det er misnøye mot Tørum i deler av spillergruppen, og rett før serien startet kom det frem at Knut Tørum ikke blir tilbudt ny Start-kontrakt og at trenerspørsmålet skal opp til vurdering igjen i høst.

Start-ledelsen har allikevel vært klare på at Tørum er Start-trener hele 2011-sesongen, selv om bergenseren straks satte igang med å se seg om etter ny jobb da beskjeden kom. Men den siste tids dårlige resultater har ført til et økt press på treneren.

Tørum sier at han hatt en flott tid i Start, med en flott spillergruppe. Men innrømmer samtidig at den siste tiden har vært tung.

- Ting har blusset opp. Når vi vinner er det sportslig fokus, og når vi taper er det utnomsportslige ting. Det er klart at det at spillere har gått anonymt ut mot meg i media, samt det faktum at klubbledelsen ikke har tatt et tydelig standpunkt i forhold til meg har tært på gruppen i det siste , sier Tørum og føyer til:

- Det sammen med det faktum at det også er andre i klubben som ikke vet hva de skal neste år.

Ikke tiden for hvitvasking eller svartmaling

På spørsmål om beskjeden han fikk i vår om at han ikke fikk fornyet kontrakten sin i Start har hatt noen innvirkning på avgjørelsen hans, svarer han følgende:

- Selvfølgelig har det hatt en betydning, og jeg skulle ønske det var håndtert anderledes .

- Hva tenker du om spillere som har gått anonymt ut mot deg i media. Har de vært feige?

- I dag er verken tiden for hvitvasking eller svartmaling. Jeg vil ikke si noe mer om det , svarer han.