Juventus fortsetter å puste serieleder Napoli i nakken etter sin tiende ligaseier på rad. Søndag var det Udinese som fikk unngjelde da formlaget vant 4-0. Juventus gjorde kort prosess med Udinese, og kampen var avgjort allerede etter 25 minutter.

Paulo Dybala sendte bortelaget foran etter kvarteret, og bare tre minutter senere doblet Sami Khedira ledelsen.

Udineses marerittomgang fortsatte da Dybala satte inn 3-0 på straffe etter at Danilo hadde fått rødt kort for å felle sistemann.

Tre minutter før pause fastsatte Alex Sandro resultatet til 4-0. VIDEO: SE HØYDEPUNKTENE FRA KAMPEN HER:

Ingen seier i Spalletti-returen

Etter katastrofestarten på sesongen har Juventus funnet formen, og søndagens seier var lagets 10. på rad i serien. På de ti kampene har Juve scoret 26 mål, og etter 22 kamper er laget bare to poeng bak Napoli.

Roma fortsatte å slite i ligaen da det ble 1-1 hjemme mot bunnlaget Hellas Verona. Luciano Spalletti var tilbake på trenerbenken i søndagens kamp, men klarte ikke å inspirere det formsvake laget til seier.

Radja Nainggolan ga Roma ledelsen like før pause, men kvarteret ut i annen omgang utlignet Giampaolo Pazzini fra straffemerket.

Roma har vunnet bare to av de ti siste kampene og er sannsynligvis ute av gullkampen. De er ni poeng opp til serielederen.

Reddet uavgjort

Lazio var ille ute mot Bologna, men dro full fordel av Adam Masinas røde kort etter 70 minutter.

Da ledet hjemmelaget 2-0 etter mål av Emanuele Giaccherini og Mattia Destro i første omgang, men Antonio Candreva ga hovedstadslaget nytt håp da han scoret på straffen etter utvisningen. Noen minutter etter reduseringen utlignet Senad Lulic, og 2-2 ble også sluttresultatet.

Ellers tok Genoa en viktig trepoenger ved å knuse Palermo 4-0 i bunnoppgjøret. Carpi tok også en viktig seier i bunnstriden med 2-1 over Sampdoria, mens ChievoVerona og Empoli spilte 1-1. (©NTB)