Store fotballnavn er i de britiske medienes søkelys i dag og flere stjerner nærmer seg en overgang, skal vi tro The Sun og Daily Mirror.

Joe Cole skal ifølge The Sun ønske seg en overgang til Chelsea-rival Manchester United, og Manchester City vil trappe opp jakten på James Milner etter VM.

Den engelske tabloiden melder også at Stoke vil legge inn et bud på 6 millioner pund på Newcastles tårnhøye spiss Andy Carroll. I tillegg skal Bolton være nær ved å signere Martin Petrov fra Manchester City gratis.

Avtroppende Barca-president Joan Laporta sier at Arsenal kommer til å selge Cesc Fabregas, ifølge Daily Mirror. I tillegg skal Barcelona være klare til å by 30 millioner pund for Liverpools Javier Mascherano. Samme avis hevder at Yaya Toures overgang til Manchester City for 27 millioner pund nærmest er klar.

Daily Mail skriver at kontraktsforhandlingene med David Silva, i en overgang verdt 29 millioner pund til Manchester City, er i boks .

I tillegg avkrefter avisen at Heiko Westermann kommer til å gå til Sunderland på grunn av at forsvarspilleren vil spille i Champions League med Schalke 04.