Åge Hareide ledet MFF til mesterligaen med 4-2 sammenlagt over østerrikske Salzburg i siste kvalifiseringsrunde.

– Stort grattis, og velkommen til den store scenen. Neste drøm er at Malmö får PSG, skriver Zlatan i appen sin.

– Ingenting er umulig. Det vet jeg, og det viste dere i dag. Har sagt det er MFF som er svensk fotball. En klubb som tenker utenfor Sveriges grenser, for de vet allerede at de er best i Sverige. Nå trenger ikke svenskene å se mesterligaen på TV. Det holder å reise til Malmö, legger superstjernen til.

Ibrahimovic startet karrieren i Malmö, og 32-åringen har fortsatt et nært forhold til klubben. Nå spiller han i franske Paris Saint-Germain.– Det hadde vært kult å ha Zlatan her, sier Malmö-spissen Marcus Rosenberg, som scoret to av målene i onsdagens 3-0-seier over Salzburg.

Hareide vil ha City

Trekningen av gruppespillet foretas i Monaco torsdag. Malmö er eneste nordiske lag med i mesterligaen.

Hareide vil gjerne møte Manchester City, som han spilte for på begynnelsen av 1980-tallet.

– Jeg har en ønskemotstander: Manchester City. Trøyen min henger der, og jeg drar gjerne tilbake dit, sier den norske treneren.

Rosenberg håper Malmö møter noen av storklubbene i høstens gruppespill.

– Liverpool er jo i tredje seedingsgruppe. Det hadde vært hyggelig. Og så er det Juventus og PSG i den andre. Og alle lagene i den første gruppen er fantastiske, sier Rosenberg.

MFF-spillerne tror de kan hevde seg i Europas gjeveste selskap.

– Nå er vi så sterke her hjemme. Vi slo Praha, og nå kjørte vi nesten over Salzburg. Uansett hvilket lag som kommer hit, så har vi en liten sjanse. Men vi kommer til å være «underdogs» i alle kamper, sier Rosenberg.

Feiring

I Malmö feiret supportere i seiersrus til langt på natt. Pubene fikk tillatelse til å utvide åpningstiden sin. Mange samlet seg på barene ved Möllevångstorget og Lilla Torg.

Selv om mange var ute på byen, ble det en rolig kveld for politiet. Heller ikke skuffede bortefans lagde bråk.

– Det har ikke skjedd noe som har skapt bekymring, sier Anders Nilsson i Skåne-politiet.

Seedingsgruppene:

Nivå 1: Real Madrid (Spania), Barcelona (Spania), Bayern München (Tyskland), Chelsea (England), Benfica (Portugal), Atlético Madrid (Spania), Arsenal (England), Porto (Portugal).

Nivå 2: Schalke (Tyskland), Borussia Dortmund (Tyskland), Juventus (Italia), Paris Saint-Germain (Frankrike), Sjakhtar Donetsk (Ukraina), Basel (Sveits), Zenit St. Petersburg (Russland), Manchester City (England).

Nivå 3: Leverkusen (Tyskland), Olympiakos (Hellas), CSKA Moskva (Russland), Ajax (Nederland), Liverpool (England), Sporting Lisboa (Portugal), Galatasaray (Tyrkia), Athletic Bilbao (Spania).

Nivå 4: Anderlecht (Belgia), Roma (Italia), APOEL Nikosia (Kypros), BATE Borisov (Hviterussland), Ludogorets Razgrad (Bulgaria), Maribor (Slovenia), Monaco (Frankrike), Malmö (Sverige).

Ingen lag kan trekke en motstander fra samme nasjon. Trekningen begynner klokken 17.45. (©NTB)(©NTB).