LTU ARENA, DÜSSELDORF:

— Var det like gøy som på 90-tallet? spurte AftenpostenTV Egil ”Drillo” Olsen etter mirakelet i Düsseldorf.

- Like jævlig heter det. Det er ikke gøy det her, det er bare jævlig , sa Drillo til stor latter fra et samlet pressekorps.

Norge hadde nettopp slått Tyskland 1-0, og landslagstreneren var mannen alle ville ha et ord med.

Drillo tok seg som vanlig god tid til å svare på alle spørsmålene som kom.

- Ikke noe magi

- Gjør dette deg ekstra lysten på å ha jobben ut VM-kvalifiseringen?

— Ja, men det har jeg vært innstilt på hele tiden. Jeg har sett det som relativt lite sannsynlig at man skifter trener 1. april, men det kan fremdeles hende. 1. desember har jeg egentlig vært innstilt å stå på til, sier Drillo til AftenpostenTV.

Les også:

Den 21. februar 2007 - var forrige gang det norske laget tok en seier. Kampen var mot lilleputten Malta, og Norge vant 4-1 på bortebane. I dag tok landslaget en fortjent (!) seier mot laget som er ranket som nummer to på FIFA-rankingen. Drillo svarte følgende på et spørsmål om det var noe magisk ved ham.

- Nei, dette er ikke noe magi altså. Det har med avstander og vinkler og løpskapasitet og førsteforsvarsjobbing og overganger å gjøre, og ikke med magi.

Web-TV:

Suksess etter to treninger

To treninger, og tre spillermøter var alt Drillo fikk tid til i oppkjøringen til denne kampen. Det var alt som skulle til for å vende 14 måneders elendighet.

— Vi brukte ei trening på defensiv organisering da, og ei trening på overganger, så det er det vi har fått tid til, forklarer 66-åringen.

— Men poenget er at dette ikke er noe nytt for spillerne. De kan jo spille soneforsvar. De kan jo kjøre overganger. Så det er bare å stresse det ekstra mye.