Franskmannens scoring kom etter 70 minutter. Han sørget dermed for at Atlético ligger på tredjeplass etter at seks serierunder er spilt i La Liga.

Antoine Griezmann sørget for at Atlético Madrid vant 1-0 mot Deportivo La Coruna. Foto: Andrea Comas / Reuters / NTB scanpix

Diego Simeones mannskap har 12 poeng, to poeng færre enn serieleder og byrival Real Madrid.For Valencia går det langt bedre etter at Pako Ayestrán fikk fyken som trener. Etter 2-1-seier mot Alaves torsdag fulgte laget opp med en ny 2-1-seier borte mot Leganés.

Alexander Szymanowski ga hjemmelaget ledelsen etter 21 minutter, men Nani og Mario Suárez snudde kampen og sørget for at Valencia har klatret til 14.-plass på tabellen. (©NTB)