Bortsett fra 6-1-seieren mot Newcastle i oktober, der Agüero scoret fem mål, har argentinerens prestasjoner variert denne sesongen. Nå virker formen å være på god vei tilbake.

FLERE SAKER FRA RUNDEN:

Lørdag sto han bak tre av målene da Manchester City tok tre viktige poeng i toppen av Premier League. Hans to mål sendte ham opp på totalt ti mål så langt denne sesongen.

Kampens første mål var det Fabian Delph som satte inn. Fra langt hold prikket han ballen ned i det høyre hjørnet. Like før pause var Agüero frempå med nok et langskudd.

– Ikke komfortabelt

– Om det var komfortabelt? Nei, for man vet aldri i dette spillet. De to målene ga oss ekstra rom ettersom de måtte jakte utligning. Dermed kunne vi score to til, oppsummerte City-manager Manuel Pellegrino til BBC.

Etter pause fortsatte City å presse på. Agüero kunne enkelt trille inn sitt annet mål for dagen etter flott spill. Kampens siste mål ble satt inn av David Silva etter forarbeid av Agüero. Spissen løp fra hele Palace-forsvaret og serverte Silva på åpent mål.

Tøft kampprogram

Pellegrino gjorde flere endringer på laget som spilte 0-0 mot Everton i midtuken.

– Det var to lag som spilte i midtuken. Vi måtte friske opp laget ettersom vi hadde mindre enn 72 timer, og det er ikke nok til å bli klar igjen, sa Pellegrino.

Seieren var Citys åttende av elleve mulige på hjemmebane denne sesongen.

Crystal Palace er i en helt annen situasjon. Klubben har ikke vunnet på fem kamper. Lørdagens tap var det tredje i rekken. Og ikke nok med det: Palace har ikke scoret i sine fem siste kamper i serien. (NTB)