SOLA: Håndballforbundet har trukket Solas ene poeng i uavgjortkampen mot Rælingen, fordi klubben benyttet Marianne Klepp Andersen i den kampen. Hun skulle sonet karantene etter å ha fått rødt kort i kampen før. Det var Rælingen, som ifølge Romerikes Blad, protesterte.

Nå er protesten tatt til følge, og Sola har dermed 12 poeng etter 18 serierunder, ikke 13 som før, mens Rælingen går fra 9 til 10. Dersom Sola og Rælingen ender a poeng når serien er ferdigspilt, går Rælingen foran på innbyrdes oppgjør.

— Dette er mitt ansvar, og jeg tar støyten. Marianne skulle stått over mot Rælingen, etter rødt kort mot Tertnes og 3 x 2 minutter mot Molde. Men det sto ikke disk på dommerkortet etter Molde-kampen, og da tolket jeg at hun kunne spille neste kamp. Det var altså ikke tilfelle, og jeg tar skylden for det , sier trener Knut Ove Joa til Aftenbladet.

Jentene fikk vite at de kunne miste Rælingen-poenget før bortekampen mot Halden.

— Å vinne den og slå tilbake på den måten var vanvittig sterkt. Det gjør meg sterk i troen på at vi skal ta den siste sluttspillplassen til slutt, sier Joa.

Sola har igjen Larvik (B), Oppsal (H), Skrim (B) og Byåsen (H).