— Vi må være mer offensive. Det er derfor vi ikke skaper flere målsjanser. Vi skal være glad vi kom fra dette med uavgjort. I målsjanser vant de klart. At vi ikke skaper flere sjanser enn dem, betyr ikke at de er et bedre lag enn oss. Men vi må ikke holde igjen så mye, sier Knarvik. Han gir følgende råd foran returmøtet.

— Vi må strekke dem mer og komme til flere innlegg fra kant. Vi har for lite presisjon i overgangsmulighetene, og det går for sent. Vi må kjøre på.

Knarvik var ingen suksess som spiss i går. Kamputfallet kunne imidlertid ha blitt annerledes dersom ikke sotraværingen var blitt taklet som siste mann av Martin Bratvold i det 19. minutt. Sandefjord-backen slapp med gult kort. For billig, ifølge Knarvik.

— Det var rødt kort. Jeg var helt gjennom. Greit nok at det var tidlig i kampen, men det skal ikke ha noe å si. Såpass autoritær bør dommeren være, mener han.

Heller ikke Joachim Walltin var særlig stolt over spillet han og lagkameratene leverte.

— Vi spilte drit kjedelig fotball. Men vi er ikke opptatt av å underholde. Uavgjort er et helt greit resultat. Sandefjord er et sterkt hjemmelag, sier Walltin etter 0-0-kampen. Vertene hadde mobilisert kraftig foran kampen, blant annet ved å hyre inn stand up-komikeren Sturla Berg Johansen, som gjorde narr av bergenserne fra indre bane i timen foran avspark.

— Det bare tente oss ekstra. Såpass må vi tåle. Det var mange Brann-fans der også, så de klarte ikke å psyke oss ut, sier Walltin.

Selv om Branns hjemmestatistikk i år (3-1-9) imponerer ingen, mener Brann-kapteinen at laget hans har overtaket foran returmøtet Bergen onsdag.

— Men vi må spille mer, og utfordre dem langs bakken. Da vi spilte på Alex, Tommy og Petter, merket vi at de trege midtstopperne deres fikk kjørt seg.