3 onside

1. Mohamed Elyounoussi

Tre nye scoringer mot hjelpeløse Sandefjord sendte unggutten opp i åtte mål så langt denne sesongen. Har vist over tid at han har et sluttprodukt i form av scoringer og assists. Det burde gitt ham en plass i landslagstroppen, men han gjør uansett en stor jobb for Molde.

2. Pål Vestly Heigre

Litt ondsinnet sagt er det ikke noe nytt i at en keeper i Tromsø er banens beste spiller i 2015. Det nye er at han er det for sitt eget lag. 20 åringen var formidabel mot Rosenborg, og sikret et overraskende og sterkt poeng for "Gutan".

3. Kristoffer Ajer

Banens yngste var banens største profil i Haugesund da Start reiste hjem med tre poeng. 17-åringen scoret begge kampens mål, og viste igjen hvorfor mange ser på ham som ligaens aller største talent.

3 offside

1. Lars Bohinen

Sandefjords trener er prinsippfast og har integritet. Det er gode egenskaper. Han har imidlertid nå trolig ingen andre valg enn å endre deler av spillestilen som har påført Sandefjord åtte strake tap og fullstendig åpne sluse defensivt.

2. Ivar Andreas Forn

Å hevde at Mjøndalens keeper var matchvinner i møte med sin gamle klubb i Bodø ville være en stor overdrivelse. En topp keeper hadde reddet tre av Glimts scoringer da de brune gikk på sitt tredje strake tap, nå med stygge 1–5. 3. Dag-Eilev Fagermo

Odds trener har gjort en strålende jobb over lang tid i Skien. Nå sliter han imidlertid med å omsette ideer til resultater. Etter en åpning med tre strake gevinster og topp av tabellen, har de åtte siste kampene gitt en enslig seier og et fall på tabellen.

Tipset:

Tromsø-Molde 1–2

Vålerenga-Rosenborg 2–2

Sandefjord-Odd 1–3

Start-Strømsgodset 1–1

Mjøndalen-Sarpsborg 2–3

Aalesund-Haugesund 2–0

Stabæk-Bodø/Glimt 3–1

Lillestrøm-Viking 0–2