Hødd-talentet har skrevet en fireårskontrakt med dobbeltmesteren fra 2014, melder moldefk.no.

— Han er en lokal spiller som vi har fulgt siden han var 16 år. Han vil gi oss trøkk og driv på midtbanen i kommende sesonger. Vi er glade for at han har tatt steget til Molde FK, sier Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmeside.

En rekke eliteserieklubber har vist interesse for Hødds midtbanespiller denne sesongen. Viking, Aalesund, Brann og Rosenborg er blant klubbene som har fulgt 19-åringen.

Vil utvikle seg

Aursnes som kommer fra Hareid, har vært i Ulsteinvik-klubben siden 2012. Han svarer slik på hvorfor han valgte Molde.

– Det er en ganske stor klubb som vant serien i fjor og har masse unge spillere på laget. Jeg kjenner Eirik (Hestad), Sander (Svendsen) og Moi (Elyounoussi) fra u-21landslaget. Det er fine folk, og jeg gleder meg til å møte dem, sier han i et videointervju hans nye klubb har lagt ut på Youtube.

Det er en ydmyk Aursnes som forteller om mulighetene han til å utvikle seg i romsdalsklubben.

– Jeg kommer bare fra 1. divisjon og jeg skal utvikle meg i rett tempo. Det har jeg troa på her.

Selv trekker Aursnes fram ballsikkerhet, løpsstyrke og spilleforståelse som sine fortrinn. Men han regner ikke med fast plass på laget med det aler første.

– Jeg skal prøve å spille meg inn fast, men jeg kommer ikke til å stresse med det. Jeg har god tid til å utvikle meg. I løpet av et par år tenker jeg å være fast på laget, avslutter han med et lurt smil.

Saken oppdateres