Man skulle tro at Manchester United hadde lært etter den miserable forestillingen på Old Trafford som endte med 0-0 og omkamp på lille St. Sames Park.

Selv med spillere som brødrene Neville. Quintin Fortune, Paul Scholes, Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney fra start, så var det et tafatt United som slet mot Exeter på en humpete og gjørmete bane.

Cristiano Ronaldo scoret kampens eneste godkjente mål da Paul Scholes spilte ham fri på venstrekanten. Ronaldo lot seg ikke be to ganger og scoret på en markkryper i det lengste hjørnet bak keeper Paul Jones.

Derfra og ut klarte United å skape overraskende lite mot et Exeter som kjempet og slet hele tiden. Spesielt i annen omgang var eliteserielaget på gyngende grunn flere ganger.

Etter 55 minutter hadde Paul Scholes sjansen til å score alene med keeper Jones, men ballen stoppet i gjørma foran mål slik at keeperen rakk å snuble tilbake og få hendene på den.

Rett etterpå var Uniteds John O'Shea svært heldig som ikke fikk det røde kortet på rappen av dommeren, da TV-bildene tydelig viste at han klappet til den tidligere bokseren Steve Flack.

Etter 74 minutter scoret faktisk Exeter, men spissen Sean Devine var så soleklart i offside at det var ingen som forsøkte å protestere.

På slutten av omgangen satte faktisk Sir Alex Ferguson inn forsvarsspilleren Michael Silvestre for å tette igjen bak, selv om det etter hvert ble tydelig at kreftene begynte å ta slutt på halvamatørene fra Exeter, som igjen gjorde en meget respektabel jobb.

De klarte ikke å hindre at Wayne Rooney punkterte kampen tre minutter før slutt.