Det er fem sesonger siden Rosenborg sist tok ligatittelen. Etter det har Molde vunnet tre ganger (11, 12 og 14) og Strømsgodset én gang (13).

— Er det bare gull som teller nå?

— Nei, det er det ikke, men vi må jo nærme oss. Vi tok sølv i fjor, og avstanden var stor. Det er vanskelig å gjøre noe med Molde om de vinner alle kampene. Vi skal gjøre det vanskelig for dem, sier Ingebrigtsen.

Molde-kollega Tor Ole Skullerud var ikke til stede på kickoff-seansen på Ullevaal stadion onsdag.

Han er på treningsleir i utlandet.

Videreført

Molde har de siste sesongene bygget opp et bunnsolid fundament både økonomisk og sportslig — ikke helt ulikt det RBK opplevde i sin lengelevende dominans.

- Er det realistisk at dette blir en head-to-head-duell mellom dere og Molde?

— Elleveren vår er like god som Moldes. Men de har 28 spillere mens vi har 17-18. Holder vi oss skadefri og friske....

Strømsgodset-trener David Nielsen tror Rosenborg tar gullet. Foto: NTB scanpix

Flere fotballeksperter melder RBK som vinner denne sesongen.— Jeg tror Rosenborg tar gullet. De har fått gå litt under radaren i vinter, sier Strømsgodset-trener David Nielsen.

Sterkere

RBK har styrt unna det meste av skader i de siste månedene. - Vi er som alle andre veldig fornøyd nå. Vi har fått gjort det vi skulle, og det ser bra ut. Vi har trent mer og tåler mer. Derfor skal vi også tåle to kamper per uke.

Ingebrigtsen har ny keeper i André Hansen (fra Odd) og skryter av ham.

— Veldig, veldig bra. Han har fra dag én kommet inn og bidratt i kamp, på trening og med holdninger. Han har vært god, sier RBK-sjefen.

Hvem skal vi så virkelig se opp for i RBK-stallen denne sesongen?

— Ole Selnæs (20) fordi han tok store steg i fjor høst. Han er en klok og veldig bra fotballspiller. Han kommer til å bety veldig mye for Rosenborg i 2015.

Stort løft

Ingebrigtsen kom inn på høsten i fjor. Det tok ikke lang tid før det var rimelig orden på RBK igjen.

Dermed ble det fast kontrakt på ham.

1. serierunde, 6. april: Sandefjord — Bodø/Glimt, Tromsø - Sarpsborg, Stabæk - Haugesund, Mjøndalen - Viking, Rosenborg - Aalesund, Vålerenga - Strømsgodset.

7. april: Molde - Odd og Lillestrøm- Start.