BJØRN ASLE NORD

bjorn.nord@bt.no

— Alex er ikke på sightseeing her, det er klart de er interessert. Men jeg vet ikke om det blir forhandlinger, sier Dahl til Bergens Tidendes nettutgave på telefon fra England.

— Vi skal spise lunsj sammen og vi skal også snakke om flere andre ting, blant annet forholdet vårt til Sunderland. Vi prøver dessuten febrilsk å få til en treningsleir her før seriestart. Alt er usikkert på grunn av økonomi, sier Stadion-sjefen.

Han er forsiktig med å uttale seg om Valencia og en eventuell overgang. Sunderland-manager Peter Reid liker ikke at pressen snuser på saken.

— Han er ganske restriktiv i forhold til media og jeg vil ikke ødelegge noe, sier Dahl.

Flere aviser har spekulert i en overgangssum på rundt 10 mil-lioner kroner.

Brann-direktøren kom til Sunderland onsdag og overvar siste del av klubbens trening. Han synes Alex Valencia klarte seg bra.

— Alex gjør det greit her, jeg tror Reid er fornøyd med det han har sett. Men du vet, disse engelske managerne vil gjerne se spillerne i kamp før de bestemmer seg, påpeker Dahl.

Akkurat det lar seg ikke gjennomføre i denne omgang. Alex må reise hjem til Bergen torsdag. Lørdag setter han kursen for La Manga igjen og kamper med U21-landslaget.