Det er den svenske fotballnettsiden matchdax.se som skriver at Nicki Bille Nielsen kan være aktuell for IFK Göteborg.

IFKs sportssjef Håkan Mild avviser ikke på noen måte ryktene.

— Hans spillestil skal kunne passe hos oss, sier Mild.

— Ja, vi kjenner til ham. Vi følger norsk og nordisk fotball og han spiller i Rosenborg og de har sett flere kamper av denne sesongen, sier Håkan Mild videre.

Nicki Billes agent, Nikola Jærgerfeld Juric, sier til adressa.no at han ikke har hørt noe fra noen klubber.

— Det er bare løse spekulasjoner, så det der forholder vi oss veldig rolig til. Nicki skal på trening med Rosenborg til uka, og det gleder han seg til, sier Juric.

Sportslig leder Erik Hoftun sier Rosenborg ikke har mottatt noe konkret bud.

— Vi har ikke fått noe bud. Nicki er RBK-spiller, men som med alle andre spillere må konkrete bud vurderes, sier Hoftun til adressa.no.

Adresseavisen skrev i desember at Nicki Bille Nielsen var til salgs. Siden den gang har både Brøndby og Nordsjælland i hjemlandet Danmark blitt koblet til den mye omtalte danske spissen.

IFK solgte fredag sin kaptein Tobias Hysén til kinesiske Shanghai Dongya — og det er anledningen for at de er på utkikk etter en ny spiss.

Den svenske storavisen Aftonbladet skriver også om Bille-koblingen til IFK - og låner Ekstrabladets omtale av ham som «den nye Bendner» - en referanse til at han har en tendens til å havne i kontroverser, slik også Arsenals Nicklas Bendtner har.