ALFHEIM (iTromsø): Drages ble leid ut til Sogndal fra TIL i fjor sommer. Etter at kontrakten med TIL ikke ble forlenget i vinter gikk Drage til den svenske 1.-divisjonsklubben Varberg Bois. Der har han scoret fire mål på 11 kamper i vårsesongen.

– Jeg føler det har gått bra — spesielt i starten, selv om jeg var skadet i foten de siste fire kampene før ferien, sier Drage til iTromsø.

— Kan forlate

Han er innom på Alfheim denne uka, og trener med Gutan som oppladning til høstsesongen i Sør-Sverige som starter over helga.

— Jeg fryktet at det var et brudd, men foten trengte heldigvis bare litt tid. Nå er jeg klar igjen, sier Drage til iTromsø.

I ettårsavtalen med den svenske klubben har Drage en klausul som gjør at han kan forlate Varberg i sommer vederlagsfritt dersom det kommer interessante klubber på banen.

– Kan du kommer til å forlate Varberg i løpet av sommeren?

— Det kan komme til å skje ja. Hvor sannsynlig det er kan jeg ikke anslå, sier Drage til iTromsø.

– Hva slags muligheter er det som er der?

– Det er Tippeligaen og Allsvenskan som er aktuelle, og det er litt interesse fra begge de ligaene der, sier Drage.

— Ikke hørt noe fra TIL

På spørsmål om hvor mye han ønsker en overgang i sommer svarer han følgende:

– Man har alltid lyst til å spille på høyest mulig nivå, så hvis det er en mulighet som passer så vil jeg ta den. Det har jeg aldri lagt skjul på, sier Drage til iTromsø.

Noe TIL-comeback er ikke på tapeten per i dag for spilleren som i vinter var høyaktuell for Brann, og i tillegg fikk tilbud fra Sogndal.

— Vi har ikke pratet noe om noe sånt, sier Drage som fortsatt eier en leilighet i Tromsø.

Drage spilte i TIL fra 2010 til sommeren 2015 og var spesielt sentral i seriesølvet i 2011 da han scoret fire mål og hadde 11 målgivende pasninger. Mosjøværingen har spilt en landskamp for Norge – i 2012 mot Thailand.