SOLA (Aftenbladet): Det hardtsatsende kvinnelaget på den andre siden av Boknafjorden er på trenerjakt, etter at Arne Møller og klubben skilte lag etter at sesongen var slutt for to uker siden. Sist uke ble det kjent at Tom Nordlie var en av kandidatene, men enda nærmere var nok Asle Andersen, som i sommer fikk sparken etter over åtte år i Sandnes Ulf.

— Jeg har hatt samtaler med Avaldsnes, som ville ha meg på besøk for å diskutere en trenerjobb. Det var svært fristende. Avaldsnes er en klubb med bra økonomi, de satser hardt og har avgjort muligheter til å ta medalje i serie og cup. Så selv om jeg ikke har noen erfaring med å trene damelag, var dette noe som pirret meg. Men etter en helhetsvurdering, takket jeg nei. Jeg synes det ville vært feil å gå i kontraktsdialog når jeg ikke var sikker på om jeg ville dette, sier Andersen til Aftenbladet.

Han vil ikke kommentere om han har andre henvendelser akkurat nå, men etter det Aftenbladet forstår har han ikke vært i dialog med EIK etter at Bengt Sæternes sa opp sin avtale med klubben søndag.

Det er tidligere Vålerenga-trener, og nå Stabæk-assistent Cecilie Berg-Hansen som er favoritt til jobben som ny trener for Avaldsnes.